За нас

Винаги свежа и качествена храна

LA FLOR BAR&GRILL е комбинация от уютна атмосфера и изкушаващо вкусна храна.
При нас можете да опитате подбрани ястия и кулинарни шедьоври, специално приготвени от нашите шеф готвачи, да се докоснете до Италия с пиците ни на пещ по автетнтични рецепти с италиански брашна и свежи традиционни продукти, и разбира се сладки изкушения за десерт.

Нашите шеф готвачи

Галя Щерева

Главен готвач и ръководител на кухнята в LA FLOR Bar&Grill. Нежната сила в кулинарният ни екип. Изключителен професионалист и естет, с дългогодишен опит в кулинарното изкуство.

Сергей Ефанов

Сергей Ефанов – Майстор пицар в LA FLOR Bar&Grill, шеф Сергей влага кулинарно майсторство и знания, за да задоволи и най-изтънчения вкус. Усмихнат и лъчезарен, той вярва че, най-вкусните пици се правят с много любов и страст.

Николай Веселинов

Главен готвач в LA FLOR Bar&Grill Sunny Beach. Обожава да готви и да експериментира, притежава опит, знания и умения с които да създава удоволствие на клиентите.

Ивайло Станиславов

За шеф Станиславов, готвенето е начин на живот, страст, емоция и призвание. Кулинарен специалист от най-високо ниво, ще се погрижи за едно незабравимо преживяване.

Станко Станков

Винаги усмихнат, шеф Станков приготвя пици с неуморима страст и знания. Tехнологично съвършен, той се грижи всички пици в LA FLOR Bar&Grill, да са наслада за сетивата.

Насладете се на грижливо приготвени,
изкусително вкусни ястия с безплатна
доставка до дома и офиса.